Behandlingar


KranioSakral terapiI behandlingen på Inre Balans kan obalanser släppa, förutom fysiskt, även mentalt, emotionell och  andligt. Kraniosakral terapi kan påverka hormonsystemet, immunförsvaret, stimulera matsmältningen positivt samt förbättra förmågan till koncentration och inlärning. Behandlingen påverkar nervsystemet på ett avslappnande sätt vilket gör att du kan känna dig väldigt trött efteråt. Så det kan det vara  bra att planera in tid att vila efter behandlingen.

 

Det är väldigt individuellt hur många behandlingar man behöver, beroende på vad man vill behandla,  hur lång tid man haft besvär, samt att olika människor svarar olika fort på behandlingen. Därför kan  det vara bra att ta ett par, tre behandlingar först, innan man försöker avgöra om det kommer att gå fort eller ta längre tid.

 

På ett enkelt sätt kan man säga att man jobbar med ryggmärgsvätskans mekanik och dess pulsation och utifrån den kan man känna om det finns olika störningar i kroppen. Vid störning på denna går man in och behandlar med mycket små  specifika rörelser och så lite forcering som möjligt för att återställa dess pulsation. Man assisterar kroppen till självläkning.


Vector V16, bioresonansBioresonans är ett mycket avstressande sätt att söka problem och behandla samtidigt. En kommunikation mellan kroppen och det avancerade mätinstrumentet. 


Vector skannar av hela kroppen eller enskilda organ. Det finns massor av register, ett med anatomiska strukturer i relation till det scannade organet. Man kan söka på vilka homeopatmedel som fungerar bäst på det scannade området och mycket mycket mer.


 Hur går det till?
Du får sitta eller ligga, du får ett par hörlurar på öronen och Vectorn mäter genom att skicka frekvenser in via öronen. Vilka organ som ska scannas bestämmer man med utgångspunkt från besvär och symptom. Man kan se direkt på skärmen vilka belastningar som finns, sedan kan man göra en djupdykning och se hur specifika belastningar försvagar organet. Om det är t.ex.emotionellt, parasiter eller andra svagheter. Därefter kan man bestämma hur just du vill ha din terapi. Vi ser vilket homeopatmedel eller frekvensmedel = medel som Vectorn tillverkar, på de specifika frekvenser som just du behöver. 

Man kan bli trött och frusen efteråt, så planera inte för mycket aktiviteter. Man bör inte äta på 2 timmar före terapin. Det går att scanna även om det finns proteser.
Räkna med att du får upprepa behandlingen x antal gånger beroende på vilka krämpor du har.


Komplex analys av alla organ och system i kroppen, tlll exelmpel;


Hjärta och blodkärl
Mag-tarmkanalen, matsmältningssystemet
Underlivsorgan
Njurar och urinvägar
Kotor, diskar, nerver
Hormonproducerande körtlar
Andningsorganen
Syn-, balans- och hörselorgan
Nervsystemet
Utsöndringsorgan, lever, galla, njurar, lungor och hud
Lymfsystemet
Infektion i organ och system
Mentala obalanser